Stel cookie voorkeur in

Vakantieopvang

We bieden een flexibele mogelijkheid voor het inkopen van vakantieopvang. De meeste ouders hebben zelf geen 12 weken vakantie maar hebben ook geen 12 weken opvang nodig voor hun kinderen. Voor de buitenschoolse opvang is het mogelijk om per kalenderjaar het aantal dagen aan te geven dat u opvang nodig heeft. Dit wordt jaarlijks opnieuw vastgelegd op een plaatsingsovereenkomst vakantieopvang. Klik hier voor  alle voorwaarden van de procedure aanvragen vakantieopvang.

Heeft u een vakantiecontract afgesloten dan krijgt u steeds 8 tot 6 weken voor iedere vakantie de gelegenheid om aan te geven welke dagen uw kinderen gebruik willen maken van de vakantieopvang. Acht weken voor aanvang van iedere vakantie wordt het aanmeldformulier op de website gezet. Als de inschrijftermijn voorbij is wordt het formulier weer van de website gehaald en is opvang alleen nog mogelijk als er plaatsen op de groep over zijn. Informatie hierover kunt u aanvragen bij de BSO.
De vakantieopvang is op kindcentrum de Hoven. Het kan voorkomen dat voor de oudere kinderen, de vakantieopvang op een andere locatie plaatsvindt. Hier informeren we van tevoren over.